[PL] Kto nie gra w VF, ten brudas. Dobra?

Discussion in 'Local Scene' started by 40i4, Aug 7, 2005.

1. byczy

byczy Well-Known Member

Re: [PL]gra ktos bo sie nie moge opedzic od mozliwosci sparingu

"IRL"???- In Real Live??- odszyfruj o co ci chodzilo
    Chyba nie ma gy online bez laga, ale szybkosc lacz idzie caly czas do przodu trzeba kombinowac Ja jestem za!!

2. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    "IRL"???- In Real Live??- odszyfruj o co ci chodzilo

[/ QUOTE ]
    Life...

[ QUOTE ]
    Chyba nie ma gy online bez laga, ale szybkosc lacz idzie caly czas do przodu trzeba kombinowac Ja jestem za!!

[/ QUOTE ]
    Co innego lag w grze RTS/FPS, gdzie nie ma on wiekszego znaczenia - a co innego w bijatyce, gdzie masz np. okno na counter 1-2 klatkowe. Buforowanie wszystkiego nie zalatwi...

3. byczy

byczy Well-Known Member

tez prawda, ale technika i technologia(nie moglem sie; zdecydowac /versus/images/graemlins/laugh.gif ) gnaja do przodu, juz TPSA ma w swojej ofercie lcza 1024kb to za te 20 miechów bedzie dostepne 2razy tyle(najlepiej to 4x tyle by bylo:) microsoft servy raczej powinien miec pozadne. Fakt ze to niebedzie ta samo co w realu ale, nie bedzie trzeba zakladac takich tematów.
    PS. Jebany brak polskich znaków wszystko musiałem poprawiać kórwą Jębać ąężńźłÃƒÂ³

4. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    tez prawda, ale technika i technologia(nie moglem sie; zdecydowac /versus/images/graemlins/laugh.gif ) gnaja do przodu, juz TPSA ma w swojej ofercie lcza 1024kb to za te 20 miechów bedzie dostepne 2razy tyle(najlepiej to 4x tyle by bylo:) microsoft servy raczej powinien miec pozadne. Fakt ze to niebedzie ta samo co w realu ale, nie bedzie trzeba zakladac takich tematów.

[/ QUOTE ]
    Jest juz neostrada 6144 kb/s, to nie tutaj tkwi problem. Szybkosc calkowita nie ma takiego znaczenia jak routing - jak pakiety musza wedrowac przez 12 bramek (to i tak malo, ale mowimy PL -> PL), to jak nie ma byc laga? A JAKIKOLWIEK lag uniemozliwia gre, widac to i we wspomnianym DoA, i w grach 2D przez kaillere itp. Nawet 20 ms do serwera juz duzo psuje. Ja sie w zadne bijatyki online nie bede bawic, juz wole pojechac. Niedoskonala gra to nie gra. Nie VF. /versus/images/graemlins/wink.gif

5. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

Spierdalac /versus/images/graemlins/smile.gif to moj temat...
    sepy! zwinely mi temat i glupoty beda pisac /versus/images/graemlins/wink.gif
    nie dosc ze nie ma nas (polskich VFersow) wiecej niz 10 w tym kraju (kto wie moze na calym swiecie, LOL) to jeszcze sie nie potrafimy szanowac /versus/images/graemlins/wink.gif
    Dobra dziwki piszcie co chcecie i tak kaze zamknac ten temat,... albo go usunac? /versus/images/graemlins/smile.gif Chyba ze cos milego napiszecie o mojej papudze...
    Zalozcie se swoj temat...
    dobra wcale tak nie mysle... tylko tak pisze /versus/images/graemlins/wink.gif

6. GLC

GLC Well-Known Member

A ty to bys mogl zlikwidowac ten bezbozny podpis...

7. byczy

byczy Well-Known Member

nie no podpis ma fajny, ciekawy, napewne ma drugie dno. Fascynujaca prostota. Nie to co moj, z bledami ktorych nie chce mi sie poprawic.

8. GLC

GLC Well-Known Member

Mam kawal, uwaga mowie.

- puk, puk
    - kto tam?
    - lech
    - co za lech?
    - lech premium sport

Dobre nie

9. byczy

byczy Well-Known Member

Co do kawału to mam jedno okreslenie ridiculous- glupie ze az smieszne /versus/images/graemlins/laugh.gif.
    A widze Gragon Lance Combosie ze nie chcesz miec gorszego podpisu niz 40i4. Ale pipa w dupie, to nawet sobie wyobrazic nie moge.

10. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

Podpis zmienilem zgodnie z zawolaniem...
    kawal jest calkiem choc spodziewalem wiekszego rozwoju akcji i lepszych dialogow ale ogolnie mnie spasowal (szczegolnie ta onomatopeja...)
    co wiecej? /versus/images/graemlins/laugh.gif
    Byczy:
    a ulomnej wyobrazni ludziekiej moze zaradzic w tym zwrocie oraz jemu podobnych frazach(z bardzo dobra precyzja) zwykle spojrzenie na twarz Romana G./Macierewicz etc.
    W celu zwiekszenia wrazen (uwaga: tylko sadomasochisci!!) polecam Brac Kaczynska

11. byczy

byczy Well-Known Member

No rozmowa widze sie rozwija, nawet nie musiales innego konta zakladac.
    Dziekuje ci takze za to ze wspomogles mej ulomnej, teraz wiem o co chodzi /versus/images/graemlins/laugh.gif
    sadomaczo nie je jestem.
    jeszcze tulko 98 stron postow i przegonimy finlandie /versus/images/graemlins/smile.gif

12. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

Moze jakies kawal ktos napisze?
    btw:
    w 4fun.tv byl konkurs z nagroda PS2+teccen, a ze ja juz przestalem tracic pieniadze na dupne smsy (rozumiec jakkolwiek) to wydalem troche w tym konkursie ,LOL
    stracilem na to 1,22 i czekam teraz na wynik...
    jesli dadza mi to konsole to ...? no wlasnie co moge robic?
    ostatnio sprzedalem nawet VF4evo... :|
    chcialem sie deklarowac ze niby bede ostro gral i takie tam ale potem przez przypadek pomyslalem i ostatecznie wyszlo "...?"

MAM!!!
    Dam konsole GLC i bedzie mogl zrobic zlot /versus/images/graemlins/laugh.gif

13. GLC

GLC Well-Known Member

Ten kawal sam wymyslilem jak siedzialem w pracy. A ludzie mowia, ze praca w ogole nie jest pozyteczna. /versus/images/graemlins/laugh.gif

O zlocie mnie tu wiecej nie wspominac, bo plakac bede i co?

Tak w sumie to w ogole nie wspominac o VF do VF5. /versus/images/graemlins/smile.gif

14. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

no, kurwa jej swiatobliwej ekscelencjomagnificencja...
    zebym se nie mogl odpisac na posta to tego jeszcze zem na tym bozym swiecie nie widziol...
    i tak od 4 dni...
    ja juz nie wiem co jest grane moze moja nienajnowsza opera szwankuje bede ja musial zaktualizowac...
    no dobra, ale ja tu sie rozpisalem a jeszcze nic nie napisalem "w temacie" /versus/images/graemlins/laugh.gif
    hehe ale z wody przecie wina nie da sie zrobic to co ja tu bede czarowal. nie mam co pisac /versus/images/graemlins/smile.gif

a tak na powaznie to jedyne co mi przychodzi do glowy to ze sie o raz za malo podtarlem /versus/images/graemlins/wink.gif
    ble, obiecuje juz nie byc taki obrzydliwy i zmienie sie na lepsze...

nie ma co pisac... TGS zanim sie odbedzie to jeszcze ze 3 tygodnie...no a temat musi sie rozrastac, LOL

chyba przeistocze ten temat w mojego bloga... co sadzicie? :>

15. GLC

GLC Well-Known Member

[ QUOTE ]
    chyba przeistocze ten temat w mojego bloga... co sadzicie? :>

[/ QUOTE ]

Ale blogi sa dla brudnych pedalow przeciez? /versus/images/graemlins/laugh.gif

16. byczy

byczy Well-Known Member

Nie musisz go przeistaczac, to juz powoli zaczyna wygladac jak blog, trzech brudnych pedalow /versus/images/graemlins/smile.gif - dzolkx
    Ja bylem wczoraj na grzybach z tesciuniem i tak mnie komary pogryzly ze japierdole, dzis mi dopiero bablasy giganty powyskakiwaly-ale swedzi ojjj....
    Czytalem sobie dzisiaj aktualnego extreema w drodze powrotnej z lublina, i tak sobie pomyslalem ze jakby ta wielka fightingowa skromna osobistosc- maszter- zaprosila niejakiego czarnego brata Ryana Harta do naszego bidnego kraju, to mogloby byc ciekawie, z tej strony ze mozna by sie wciasnac na party i z nim pograc. Doby pomysl??(GLC ty nie odpowiadaj bo domyslam sie co powiesz). Moze 44 bys mu nakopal, a ja by sobie poprosty pogral z kims. Teraz to taka bida Agnies pojechala nad moze, Malcinek(chlopaczek drogiej z siostr mojej zony) tez wybyl, nie mam kogo bic, zona gra tylko w "Omnimusze 3". Czekam do pazdziernika to moze Wacha jak wroci z irlandii to pogram. A do tego czasu pojerzdze w GT4, poRPGuje w Suikodena3, polatam w Ace Combat5 i pozabijam po cichu w Splinter'sCell jakos zejdzie.

17. GLC

GLC Well-Known Member

Za bardzo bym sie nie nastawial, ze zagrasz z Ryanem w VF. Po pierwsze, to stara gra i Ryan juz sie nawet na tym forum wypowiadal, ze nie gra. Po drugie, myslisz, ze te wszystkie mashtery ci pozwala tam sie wbic? Jesli cokolwiek dojdzie do skutku, to bedzie tekken party i nic innego.

18. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

[ QUOTE ]
    GLC said:
    Ale blogi sa dla brudnych pedalow przeciez? /versus/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

tak czy inaczej chce napisac ze "brudnym pedalem" nie jestem, bo o higiene dbam /versus/images/graemlins/wink.gif

a co do grania z roznymi ludzmi (no, nawet z tymi czarnymi /versus/images/graemlins/wink.gif ) to ja pisze:
    1 nie myslimy o wyniku walki /versus/images/graemlins/smile.gif, tylko skupiamy sie na tym zeby zagrac z kims, zagrac z kims dobrze (taki styl prawie ze od bozefa jochenskiego) i zagrac z kims jeszcze lepiej /versus/images/graemlins/laugh.gif
    2 nie trzeba jechac do jakis cybalow /versus/images/graemlins/smile.gif zeby z nim zagrac /versus/images/graemlins/smile.gif trzeba tylko miec jakies cos..., wabik, przynete...
    lub jakis agresywny marketing: przyjedz do nas, bo juz nie jestesmy w kuklux klanie jak oni... czy cos tam /versus/images/graemlins/laugh.gif

a jak mam kogos namawiac i takie tam to juz wole nie grac w ogole...
    "przepraszam, czy moge skrasc ci walke ryanie?" LOL
    jakby w polsce nie bylo z kim grac ?!
    dobra dosc tego...

19. GLC

GLC Well-Known Member

Wlasnie, czarnemu rozerwac gardlo bosakiem albo cos. /versus/images/graemlins/laugh.gif

20. 40i4

40i4 Well-Known Member

PSN:
    mrxliiv
    XBL:
    xliiv360

Dobra, bylo pisane ze Piatka zablysnie 01.09 wiec ja ide juz przygotowac klimacik ...
    jakies swiece , glosniki no i dobry wyswitladlo trzeba ukrasc :[
    i bez zadnych wykretow ze to zarty byly czy cos glupszego /versus/images/graemlins/laugh.gif

a teraz slowo na niedziele...
    gdyby moj tata byl ksiedzem to by mnie bylo stac na automat a tak to musze sie denerwowac czy wyjdzie na konsole i kiedy, etc. LOL

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice