New Greek VF4 Site

Discussion in 'Local Scene' started by zaelock__gr, Aug 25, 2002.

1. Tsobanian

Tsobanian Well-Known Member

Nai?! Sygharitiria dike moy!!!!!!! Posa eskases gia PS3 kai VF5 by the way?

Egw dike moy gia fetos to game poy noiazei gia PS3 einai to Ninja Gaiden Sigma. Poly cool!! Alla den thelw na agorasw PS3 fetos!

2. vfcypriot

vfcypriot Well-Known Member

filara m sinolika edwsa 420 kipriakes lires dld 650 euro peripou.agorasa kai mia HDTV kai pragmatika to apolamvanw.entometaxi filara mu se exei sto quest mode:)tsobanian 2 dan.

3. Tsobanian

Nai to kserw oti me exei sto quest mode. Eimai me Akira, ean den kanw lathos? Ti atakes grafei?
    Kati allo poy thelw na se rwtisw--> Ti modelo PS3 agorases (thymasai apo to PS1 kai PS2 ayta ta SCPH-7000, SCPH-5000, SCPH-34000, SCPH-55000 ktl...)?

Dike moy egw apo PS3 games gia fetos me eindiaferoyn ta VF5 kai Ninja Gaiden Sigma. ALla poly akribo! Opote mallon egw paw gia 2008.

4. vfcypriot

ne file mu.ise me akira kai grafi i love xenia..im the one....file mu den xerw polla gia auta ta mondela.....ti diafora exi?to xerw oti einai akrivo giauto kai proetoimastika arketo kairo prin gia na mporesw na to agorasw.

5. Tsobanian

Sobara grafei "I love Xenia"?!?! HAHAHAH!!!!! Katapliktiko!!!!!! H Ksenia/Xenia einai ena yperoxo mwraki poy goystarw edw kai kairo!! Me exei stigmatisei!!!
    Des to terma katw post-->
    http://virtuafighter.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/160111/page/0/fpart/13

Diladi pleon perasame stin istoria me VF5!!!!

Ta model numbers itane sto PS1 kai PS2 sigoura. Gia PS3 den kserw. Dilwnoyn tin ekseliksi tis konsolas.

6. vfcypriot

re filara na se rwtisw kati?...pws kai mpikes sto pexnidi piges se diagwnismus vf?

7. Tsobanian

8. Tsobanian

9. vfcypriot

file m tsoba pou xathikes????????ti nea man???

10. ShiDai_gr

ShiDai_gr Active Member

ti ginete re paidia proto kai basiko pire kanenas to vf sto xbox gia na paixoume online?????? meta akolou8oun ola ta alla, zite??

11. vfcypriot

vre shidai ela apo kipro ime
    pes mu........ise me wolf dioti mia fora eixe nomizw ena shidai wolf pou ixe poli kali sindesi sto live.....kai ise kai poli kalos malista

12. ShiDai_gr

ShiDai_gr Active Member

ela re ti kaneis? den perimena na apantisi kaneis giati exoume na grapsoume poli kero. pos kai mpikes?
    autos eimai me ton liko...... alla den nomizo oti eimai kai poli kalos. pote mporis na paixoume?

13. vfcypriot

ise poli kalos file....anthimasai xanapaixame mazi....
    opote thelis file pezoume

14. ShiDai_gr

ShiDai_gr Active Member

orea mpes na paixoume tora. shidai 360

15. vfcypriot

16. ShiDai_gr

ShiDai_gr Active Member

megale malon simera 8a mpo live na paixoume na eisai etimos.

17. vfcypriot

ela file.....sorry gia xthes ala den ixa xrono gia vf..an thelis gia simera pes mu...tha perimenw!!

18. ShiDai_gr

ShiDai_gr Active Member

filara emina den mporo na mpo sto live teliose......
    basika psaxno na do ti 8a kano kai meta 8a se enimeroso

19. ShiDai_gr

ShiDai_gr Active Member

ok o filos xeno mou pire karta kai eimai pali mesa opete mpis dose sima na paixoume. o likos einai etimos.....

20. Tsobanian

Edw eimai kai pali tsakalia mou!

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice